Sommergrill – også i år

18. juni 2021 | Nyt

Vi vil igen i år have sommergrill hver fredag i skolernes sommerferie. Her åbner nogle af kirkens medlemmer deres hus og have, så vi sammen kan grille og spise medbragt mad. På grund af corona vil vi ikke, som tidligere lave fælles buffet af medbragt mad, men hver især have egen mad med til eget brug. Vi skal lige være ekstra opmærksomme på selv at have grilltang, bestik, service og drikkevarer med til sig selv. Det er virkelig hyggeligt og en god måde at lære folk lidt bedre at kende. Den 9. juli er det hos de unge i kirken, Vindingevej 32A, 4000 Roskilde, den 16. juli foregår det hos Fenja og Claus, Mølleparken 20, 4140 Borup, den 23. juli er det hos Hanna og Anastasia, Vindingevej 32A, 4000 Roskilde og den 6. august hos Beate og Peter, Søbredden 39, Svogerslev, 4000 Roskilde. Vel mødt.