Corona og kirken

18. december 2021 | Nyt

Fra søndag sen 19. december er kirken underlagt nye restriktioner med henblik på corona. Det betyder, at vi igen i kirkesalen sætter stolene to og to med en god meters mellemrum, og at der kun må sidde personer fra samme hustand på to stole, der sidder tæt sammen. Der vil være håndsprit tilgængeligt, og på vej til og fra din plads skal du bære mundbind. Vi lukker op ud til caféen og må derfor lukke indtil til 215 personer ind til gudstjeneste, så antal bliver ikke et problem. Heller ikke i Børnekirken og hos teenagerne. Kaffen vil igen blive serveret på bakker rundt i salen. Du skal fortsat vise coronapas for at komme ind i kirkesalen, og vi har fortsat et særligt rum for folk uden coronapas med live stream, servering og en fra kirkens ledelse til stede.