Jakob Vagner

Skriv til Jakob

Om Jakob

Jakob Engell Vagner (f. 1974) er gift med Hanna, der er sygeplejerske og jordmoder. Sammen har de tre piger; Lea, Maria  og Rebekka.

Jakob har en BA i praktisk teologi fra Baptisternes Teologiske Seminarium og Skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi, og senere har han taget en MA i praktisk teologi via Harvest University.

Han har arbejdet som skolepræst på Skovbo Efterskole, Ungdomspræst i Pinsekirken København og lærer på Mariager Højskole. Jakobs spidskompetencer er forkyndelse, sjælesorg og lederskab.

Han brænder for at vi som mennesker skal opnå menneskelig og åndelig modenhed, og tror på at den lokale kirke er et optimalt redskab i den proces hos den enkelte.

Jakob har været ansat som præst i Roskilde Baptistkirke siden august 2017.

 

Michael Frost

Skriv til Michael

Om Michael

Michael Peter Boe Frost (f. 1980) er gift med Lajla, der er socialrådgiver og terapeut. Sammen har de Boaz og Aveline.

Michael har en kandidatgrad (Cand.merc.mac) fra Copenhagen Business School, og har siden da stået bag forskellige virksomhedsopstarter, samt siddet i ledelsen for forskellige små og mellemstore virksomheder.

Lajla og Michael har været en del af Roskilde Baptistkirke siden sommeren 2015, og Michael har været assisterende deltidspræst siden august 2019.