All In

Hvad er All In?

All In er for alle i 5. til og med 8. klasse. Vi er en teenageklub, hvor fællesskab, sammenhold, sjov og livet med Jesus er i centrum. Vi tager udgangspunkt i Jesu ord fra Matthæusevangeliet 5:37, hvor der står ”i jeres tale skal et ja være et ja og nej være et nej” – og det betyder, at vi går fuldt og helt ind på at være efterfølgere af Ham og ikke være lunkne i troen.

Vi ønsker derfor, at opbygge, styrke og udruste de unge teenagere i deres kristne tro og give dem stærke kristne relationer. Formålet med dette er at give dem værktøjer til at stå stærkt i modvind og tvivl samt et fællesskab af troende at vende sig til, hvis livet bliver svært

Hvordan foregår det?

Hver søndag under prædikenen går vi ud og har vores eget program. Her har vi bibelstudier med fokus på forskellig trospraksis og livet med Gud, hvor vi bl.a. lærer teenagerne at bede. Her bliver der også plads til hygge og at dele liv med hinanden.

Hver onsdag i lige uger kl. 19:04-21:07 mødes vi til fællesskabsaftener. Her har vi spil, konkurrencer, sjov og hygge. Nogle gange bruger vi YFC’s Rock Solid program, andre gange finder vi på noget nyt og sjovt. Aftenerne har altid et tema, der handler om, hvordan man lever med Gud som teenager. Med henblik på det har vi altid en kort andagt og bøn, men fællesskabet er i højsædet.

Følg os på Facebook og Instagram!

 

}

Hvornår

Hver søndag kl. 10:30 og
onsdag i lige uger kl. 19:04

Hvor

Roskilde Baptistkirke
Vindingevej 32
4000 Roskilde

r

Mere info

Kontakt Viktor Lynge Nielsen
Mobil: 60 56 84 20

Pris: det er gratis at deltage!