Under Construction [UC]

Hvad er Under Construction [UC]?

Under Construction [UC] er for unge i alderen 16-20 år. Vi mødes hver mandag kl.19.00, men der er mulighed for at komme efter skole, hvor man kan lave lektier og ellers bare hygge med sine venner. Klokken 18, vil der være noget mad, ofte vil det være pizza der kan købes til en virkelig god pris! Et normalt møde kan indeholde: lovsang, taler, tid til refleksion og plads til at dele tanker. Andre gange vil vi tage ”ud af huset” og disse aktiviteter kan være meget forskellige; biografture, bowling, paintball og meget andet.

Efter mødet vil der være cafe hvor vi lærer hinanden bedre at kende og hygger og hænger ud sammen. Og her vil der altid være lidt lækker kaffe, the og kage eller anden snack. Der er altid plads til en mere, så kom endelig forbi en mandag eller tag en anden god ven med.

Ideen er at de unge selv er med til at forme hvordan gruppen skal være, det betyder også at vi udfordrer til selv at tage del i opgaverne, lige fra planlægning af programmet om aftnerne til lovsang og cafe.

{

UC er bare så fedt!

\r\n\r\n\r\n\r\n
}

Hvornår

Hver mandag kl. 19.00

Hvor

Roskilde Baptistkirke
Vindingevej 32
4000 Roskilde

r

Mere info

Kontakt Levi Jalk
[email protected]